Úvod > Služby > Tisk > Dokončující zpracování

Dokončující zpracování

Dokončující zpracování tiskovin

• Falcování – skládání (ohýbání) papíru na požadovaný výsledný formát tiskoviny
  • Bigování – vytlačení drážky v papíru, aby následkem ohybu nedocházelo k jeho popraskání (používá se u vyšších gramáží papíru)
  • Číslování – používá se při výrobě vstupenek, dodacích listů, faktur, a všude tam, kde je třeba vytvořit číselnou řadu
  • Perforace – jemné proděrování papíru pro snadné odtržení, např. vstupenky, stravenky, bloky a jiné
  • Laminace – průhledná lesklá nebo matná folie, nanesená na povrch tiskoviny, chránící povrch papíru před mechanickým poškozením a vlhkostí
  • Strojní lak – tenká vrstva laku na povrchu tiskoviny zabraňující otěru barev
  • Parciální lak – speciální vrstva lesklého laku, určená ke zvýraznění některých částí tiskovin (např. logo, nadpis, fotografie atd.)
  • Vazby – V1 vazba šitá ve hřbetu pomocí kovových spon (tzv. vazba sešitová) – vhodná pro menší množství stránek / V2 vazba lepená ve hřbetu (nejčastěji používaná pro katalogy a brožury) – vhodná pro větší množství stránek / V8 (tzv. vazba knižní) / Kroužková (tzv. vazba kalendářová)

combreport

book-binding-pic

O nás

Naše společnost BFHM je český výrobce plastových oken a dveří, fotorámů a euroklipů a také poskytujeme služby v oboru tisku a kartonáže. Naším krédem je vstřícný přístup k zákazníkům, spolehlivost a především kvalita. Ať se jedná o výrobu plastových oken z profilů Gealan, nebo výrobu obrazových rámů dřevěných, plastových a hliníkových, nebo polygrafické produkty od vizitek přes plakáty až po katalogy, vyhovíme požadavkům každého zákazníka.

Poptávka