Úvod > Služby > Tisk > Výroba razítek

Výroba razítek

Výroba razítek MODICO je rychlá a šetrná k životnímu prostředí. Technologie Modico je založena na bázi osvitu a neprodukuje žádné jedovaté škodliviny ani odpady. Tato technologie šetří energii a umožňuje výrobu vašeho razítka během několika málo minut a to bez chemikálií a ekologické zátěže.phpThumb_generated_thumbnailjpg

• Rastrový princip otisku s rozlišením až 1200 dpi umožňuje vytvořit razítko např. s vaším portrétem
  • Písmo již od velikosti 4 bodů
  • 4 typy razítkových těl – běžné, kulaté, kapesní a datumovka
  • 5 barevných variant razítkových těl
  • Až 20 tis. otisků z jednoho inkoustového polštářku
  • Grafický návrh razítka vám připravíme v našem grafickém studiu
  • Výroba razítka do 1 hodiny

V případě nutnosti objednat vámi požadovanou velikost nebo barevnost razítka u výrobce je doba dodání cca 3 dny.

Objednávku razítka s podklady pro výrobu, případně vlastním grafickým návrhem, můžete poslat na e-mail: tiskarna@bfhm.cz

Ceník razítek

O nás

Naše společnost BFHM je český výrobce plastových oken a dveří, fotorámů a euroklipů a také poskytujeme služby v oboru tisku a kartonáže. Naším krédem je vstřícný přístup k zákazníkům, spolehlivost a především kvalita. Ať se jedná o výrobu plastových oken z profilů Gealan, nebo výrobu obrazových rámů dřevěných, plastových a hliníkových, nebo polygrafické produkty od vizitek přes plakáty až po katalogy, vyhovíme požadavkům každého zákazníka.

Poptávka