Úvod > Služby > Tiskárna > Řezání laserem

Řezání laserem

Řezání a gravírování laserem

Vážení zákazníci, naše firma BFHM spol. s r.o. zakoupila v roce 2018 novou laserovou technologii CO2 italské značky SEI Laser s typovým označením NRGL 2215. Zaměření naší nabídky řezání a gravírování laserem je individuální zakázková výroba.

Technické info

• Nejčastěji používané deskové materiály pro řezání jsou dřevěná překližka, MDF desky, plexisklo, mikrovlna, PP (Polypropylen),  syntetické textilie a jiné
  • Laser CO2 není vhodný pro řezání PVC (Polyvinylchlorid) a polykarbonátů, při jejichž řezání se uvolňují jedovaté plyny
  • Nejčastěji používané materiály pro gravírování jsou dřevěná překližka, dřevo, MDF desky a plexisklo
  • Používáme vlastní odzkoušené materiály i materiály dodané zákazníkem
  • U materiálu dodaného zákazníkem je třeba počítat s tím, že část materiálu bude použita pro kalibraci laseru na konkrétní materiál
  • Laser disponuje řeznou plochou 150 x 220 cm
  • Maximální výška řezaného materiálu je cca 1,5 cm (záleží na druhu a tvrdosti materiálu)
  • Maximální výška gravírovaného materiálu je cca 4 cm
  • Nejmenší možný rozměr hotového výrobku po vyříznutí je cca 1,5 x 1,5 cm

Orientační ceník

• Cena řezání                          7 Kč/ min
  • Cena gravírování                 3 Kč/ cm2
  • Příprava laseru                    150 Kč
  • Grafické práce                     300 Kč/ hod

Cenu řezání určuje čas potřebný k vyříznutí daného tvaru. Čas řezání se mění podle druhu a síly použitého materiálu a složitosti řezaného vzoru. Orientační cenovou nabídku vám sdělíme po zaslání požadovaného vzoru pro řezání v grafickém formátu CDR X3 a nižší, Ai 3 nebo DXF na náš e-mail: studio@bfhm.cz. Dále je nutné upřesnit druh a sílu materiálu, ze kterého budeme řezat a požadovaný počet kusů.

Cena gravírování je stanovena za 1 cm2. Pro gravírování používáme grafické formáty JPG a PDF.

Řezání i gravírování je samozřejmě možné kombinovat na jedné zakázce. Pokud bude k výrobě použit materiál z naší nabídky, je nutné připočítat jeho cenu k ceně řezání nebo gravírování.

V našem grafickém studiu vám nabízíme možnost vytvoření motivu pro řezání i gravírování a jeho přípravu pro laser. Cenu grafických prací naleznete v ceníku výše.

O nás

Naše společnost BFHM je český výrobce plastových oken a dveří, fotorámů a euroklipů a také poskytujeme služby v oboru tisku a kartonáže. Naším krédem je vstřícný přístup k zákazníkům, spolehlivost a především kvalita. Ať se jedná o výrobu plastových oken z profilů Gealan, nebo výrobu obrazových rámů dřevěných, plastových a hliníkových, nebo polygrafické produkty od vizitek přes plakáty až po katalogy, vyhovíme požadavkům každého zákazníka.

Poptávka